pátek 28. února 2014

Mé úlovky ve Fashion Outlet aréně + tip na co zajít do kina

Omlouvám se, že jsem týden se blogu moc nevěnovala, škola mě plně zahltila. :-) Maturita se nám už neúprosným tempem blíží ... Navíc do toho to jarní počasí, mám pocit, jako by byl už duben a maturita už zítra. Dneska je deadline přihlášek, no nakonec jsem skončila s jedinou přihláškou. Já prostě nevím, kam dát ty další. No naštěstí, od zítřka se začíná přihlašovat do Vídně, alespoň to mě může uklidňovat. A ještě chci prozkoumat Německo, abych se někam fakt dostala. 19. května mi přijde vyrozumnění, jestli přijímačky budou, či ne - prosím držte mi všichni toto datum palce! :-)
... Ale konec vykecávání, jde se na věc.

Minulý týden, kdy jsem měla ještě prázdniny, jsme s taťkou nevěděli, co dělat. Nakonec nás Lída navnadila svým básněním o výprodejových slevách v Outlet Fashion Areně. Běžeckého oblečení není nikdy dost, a tak jsme vyrazili. :-D

Já vím, že běžeckého oblečení mám už opravdu hodně (dokonce snad i více než normálního - no dobře, teď možná kecám), ale když mi to občas neběhá, tak aspoň u toho musím dobře vypadat, ne? ;)

Hned první zastávku jsme udělali v Nike. Bože, tolik nádherných věcí! Momentálně moje nejoblíbenější značka běžeckého oblečení. Vybrala jsem si kraťase a bundu. Když jsem si to chtěla jít vyzkoušet, procházela jsem posledních párů bot. A do oka mi padly tyto krásky! No, kdo by neodolal? Za 1100 jsem je tam nemohla nechat!


 V poslední dobou ráda běhám v modré. Aby se mi doplňky modré dobře doplňovaly, vybrala jsem si tyto kraťase za 357 korun :-) Už se těším, až v nich v létě ve Vídni vyběhnu. :-)


A poslední věc, kterou jsem si koupila (no dobře, můj nejlepší táta na světě zaplatil) vybrala, je tato modrá bunda. Bundu si často zapomínám v Brně a je přece jenom lepší než mikina. No za 600 nekupte to. 

Ještě bych vás chtěla upozornit na jeden film, který běží v kině. Možná se mi budete smát, ale já jsem i v 19 letech na pohádky. A u pohádky máte většinou zaručeno, že to bude většinou dobrý. Ne jak přehnaný americká komedie. Tentokrát jsem byla na pohádce Frozen, česky Ledové království. Na film mě vzala Natálka, která už na kině jednou byla. Ale nemůže se dočkat, až se to bude dát koupit, musela to vidět prostě jednou. Musím říct, že jsem byla z filmu nadšená. :-) Takže pokud máte menší sourozence, upalujte do kina a udělejte si hezké odpoledne jako jsme si udělaly my :-)


Prý se do kina chodí s obrovským kýblem popkornu. A vše se splachuje obrovskou kolou. A z kina odchází s popkornem pod sebou. My jsme to vymyslely jinak. Zašly jsme do cukrárny na zákusek, abychom si mohly plně vychutnat film. Já jsem si dala piškotový, Natálka marcipánový a Lída limetkový cheesecake. Musím říct, že tak dobrý dort jsem dlouho nejedla. Takže pokud chcete, zajdete si na něj do obcďáku v Novém Smíchově ;)


2 komentáře:

  1. Že vy si ale umíte užívat života :) Běžecké oblečení já moc neocením, základní oblečení na sport objednávám hlavně ze Sportsdirectu z UK, ale jen ty levnější věci jako trika a kalhoty (+ skvělé padnoucí sportovní podprsenky, ale to byla poprvé spíše haluz, že jsem se trefila s velikostí). A těch dražších věcí zase tolik nepotřebuji, nicméně boty se mi moc líbí (jen ta bílá je zoufale nepraktická :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, o praktičnosti bot jsem se už přesvědčila - nějakým záhadným způsobem jsem zakopla o kořen a hledala něco na zemi :D Takže jsem boty musela pak půlhodiny drhnout. :D

      Vymazat