sobota 1. února 2014

Aquapalace Praha


Nat donesla domů na vysvědčení samé jedničky, a tak jsem ji dneska vzala za odměnu do aquaparku. Aquapalace se nachází v Praze - Čestlicích - tedy na samém okraji Prahy a pyšní se titulem největší v ČR. Dá se sem dostat i MHD - autobusem z Opatova. (ha, už se začínám vyznávat v pražských spojích) Vstup do aquaparku je docela drahý, za Nat se zaplatilo 329 korun, za mě, jakožto studenta, 419 na 3 hodiny. Aquapark je sice obrovský, leč, žádná atrakce mě extra nenadchla. Navíc mně přišel přereklemovaný, až mi ze všech reklam šla hlava kolem. Shrnula bych to prostě příslovím za hodně peněz málo muziky. :) Pro příště bych doporučila zajet si do Aquaparku do Liberce, kde se mi líbilo daleko víc (i když možná jsem byla více v tom správném věku.) Nicméně i tak se mi podařilo utahat 8 letou Natálku a celou cestu domů prospala. :)

P.S. Pokud budete chtít začít držet dietu, ale stále ne a ne si odpustit zákusek po jídle, či nějakou sladkost, pak je pro vás aquapark Čestlice jako dělaný. Tolik obézních lidí jsem pohromady nikdy ještě neviděla. Bylo velice smutné koukat na holčičky, které měly babičkovské plavky, protože dětské se ve velikostech XXL nedělají... Občas jsem se dívila, když po dojezdu vorvaňa na tobogánu, nějaká voda vůbec v bazénu zbyla. Chvilkama jsem si přišla s Nat jako anorektička.

4 komentáře:

  1. krásná odměna! nejlíp strávené dny tam :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Kiko,jsem slecna ktera nema postavu modelky a urazime jak pises o silnejsich lidech!!! je sproste posuzovat lidi podle vzhledu kdyz nevis peripetie jejich zivota!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky však píšu, že je to smutné. Lidé, kteří nějakou tou nemocí trpí, je mi líto. Ale přijde mi hrozné, když někdo tak vykrmuje své vlastní zdravé děti k takové váze! A nevěřím, že všichni tam byli nemocní. Sama jsem měla v okolí pár lidí, kteří trpěli obezitou a dřív nebo později se na tom jejich zdraví podepsalo... Já sama taky nemám postavu modelky, ale i když hodně hodin věnuji sportu, ne vše si pak mohu dovolit sníst...

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat